Skip to content

CHANGE

Så man flyttet til England, London… Motivation er max og jeg har aldrig været mere hyped til at dele min nye hverdag og ikke mindst de første hektiske dage herover med jer. Et eller andet siger mig der skal gå 1 måned før man er faldet på plads. Men mere om det i næste indlæg!

NYT TEMA

Der kommer til at ske nogen forandringer, her på bloggen og på sociale medier. Der vil fremover være fokus på flere korte, men daglig indlæg hvor jeg på helt “klassisk blogger” manér skriver om konkrete emner i min hverdag. Og mht. Instagram, well take a look: https://www.instagram.com/danielnajafi/

Vigtigst af alt. Sker der en forandring mht. motivation. Hvor jeg før skrev ‘motiverende indlæg’ er det på tide, at mit arbejde taler for sig selv dvs. processen og resultaterne skal være den kanal hvor i bliver motiveret fra!

For at det skal kunne lykkes, kræver det jeg ofre nogen ting. Det kræver at jeg gør det som ‘ham den anden ikke vil gøre’. Det kræver jeg gør det der får folk til at spørger mig: hvorfor det Najafi?

Because I am trying to get it & I am trying to make my mark!

 

/Salute

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *