Skip to content

Chasing in UK

På det seneste har jeg oplevet en progressiv tilgang af spørgsmål mht. hvad man vil “med sit liv” efter 3.G, spørgsmål  som:

“Hvad vil studere efter gym-tiden?” – “Har du planlagt hvad du vil efter” Ved, har vil du bla. bla.”… Men det spørgsmål jeg har fået stillet flest gange i løbet af sidste uge, efter spørgsmålet: “Hvad fik du i SRP?”er: “Hvad lavede du egentlig i UK?”

Svaret på det spørgsmål har i alle tilfælde startede ud med det samme, alt efter om det var på engelsk eller dansk: “Jeg var på jagt efter et job”, sådan lød det på dansk, og sådan vil jeg også starte mit svar hvis folk skulle spørger igen. Kort fortalt var jeg derover for, at jagte en drøm om at arbejde og bo i London. Selve historien før rejsen, under rejsen og resultatet efter rejsen er lang, overraskende og alt i alt en STOR succes! Mere ville jeg ikke skrive ‘so far’, hvorfor? Fordi essensen i denne tur går ud på, at jagte sin vision med passion!

Efter planen (udarbejdet af PIU) burde jeg gøre følgende:
Lave et CV –> Ansøgninger  til en række virksomheder som var en del af PIUs liste –> Afvent svar…

Det gjorde jeg.

Ventede.

Ventede.

Ventede igen.

Men så gad jeg ikke vente mere. Jeg indså, at hvis jeg skulle skille mig ud fra alle de 1000+ der søger ligesom mig, så skulle jeg gøre noget anderledes. “So what did you do?” – Jeg købte én billet fra Aarhus Lufthavn til London Stansted. Alene fra A til B. Arbejdede mig frem til 3 planlagte møder fordelt på en uge: Style Incorporated, Style-fuel og Tiger Of Sweden og nej, det lykkes ikke efter en uge, det tog mig måneder at få arrangeret de 3 møder og det sidste fik jeg på plads dagen før jeg tog afsted. Men det bedste ved det hele var, at jeg udover de møder jeg havde planlagt derhjemme fik arrangeret 3 nye møder grundet netværk, tilfældighed og ved at være en smule “fræk” ift. at tage kontakt til folk, hertil høre der nogen super sjove historier til. Alt i alt var det en ubeskrivelig god tur med GODE mennesker omkring mig og nogle lange tur ‘in the tube. Nu glæder jeg mig bare til at rejse derhen efter sommer.

BEAST?

Som afrundning ville jeg dele et budskab med dig.

Et budskab der afspejler min beslutning om at tage en alene tur til UK for, at jagte min vision:

Alle ønsker at være et BEAST, indtil det er tid til at gøre, hvad et BEAST gør! – Jeg siger det igen – Alle ønsker at være et BEAST, indtil det er tid til at gøre, hvad et BEAST gør!

Alle har tatoveringer af løver nu, løver på deres baggrund, løver på deres Instagram; ‘ROAAAR’! – hehe. Men når det tid til, at ‘øve’ sig, så er de ikke på BEAST mode?.. Lad mig være ærlig med dig, jeg er ikke dyre passer. Men de fleste tror, at en løve er som den er på grund af dens voldsomhed, når den fanger en gazelle. Men lad mig være ærlig med dig… en del af at være et BEAST er ikke at spise en gazelle. En del af at være et BEAST er jagten. Det er jagten de er begejstrede for, de kan godt lide, at se gazellen løbe. ‘Boom’ !! og så er de af sted, for rigtige løver kan godt lide at jage, de elsker PROCESSEN, lige så meget som de elsker prisen og nogle ville bare score, de ikke kan lide processen, de er ikke forbundet med processen. En rigtig mand i mørke han er i færd med at arbejde. Lad mig gentage dette: En rigtig mand i mørke er i færd med, at arbejde. En rigtig mand, træner selv når træneren ikke kigger, fordi han elsker processen. Hvis du vil være en mester, hvis du vil være et BEAST, så er du nødt til at gå igennem noget!

Der er ikke nogen der ville forære dig noget, der er ikke nogen der ville forære dig noget mesterskab, der er ikke nogen der ville forære dig en titel. … Så for, at runde af og for, at sætte punktum på indlægget ville jeg henvise til et citat jeg personligt selv bære rundt på.

“Be Phenomenal or Be Forgotten” 

Læs: Elsker du processen?

 


/Nj

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *