Skip to content

Generation “Perfekt”

Ik vær perfekt, vær tålmodig
Jeg delte for nogle dage siden et citat af en mand ved navn Ray Bradbury, som sagde følgende:

” We’re all fools,” said Clemens, “all the time. It’s just we’re a different kind each day. We think, I’m not a fool today. I’ve learned my lesson. I was a fool yesterday but not this morning. Then tomorrow we find out that, yes, we were a fool today too. I think the only way we can grow and get on in this world is to accept the fact we’re not perfect and live accordingly “

Kender du det?

Du har måske oplevet en smule følelsesmæssige udfordringer, indre uro, forvirring, frustration og oplevede snert af ”frygt” på det sidst… Årsagen kan være fordi du har sat så meget på dig selv ift. til at se perfekt ud og sige de rigtige ting i dit forhold og gøre, hvad du ”burde” gøre, og gøre, hvad andre mennesker vil have dig til at gøre. Du føler måske, at med henblik på at kunne fuldføre det du er her for at gøre, at du bør være forpligtet til at følge op på visse ting og du har måske bare oplevet en masse indre uro og usikkerhed. Du føler at du ønsker at gøre noget fantastisk, du føler at du ønsker at være ’GREAT’, være perfekt til nogle ting som f.eks. i forhold til kærlighed, din karriere, din forretning, du ønsker at se en bestemt måde, og du føler at du må fortsætte med at gøre tingene på en bestemt måde for at behage andre og…igen, ikke se ud som du ikke er perfekt.

”Ego Daniel”

Sarkastisk overskrift. Dog alligevel en ting jeg har hørt folk som ikke kender mig tror jeg er. Folk har en tildens til, at tro fordi man ser ud på en bestemt måde eller måden man snakker på eller antal followers på diverse social medier er med til at definere en som person, med andre ord kan folk tro at andre er perfekte i stedet for at tro på dem selv? Men hvis jeg skal være ærlig med dig nu: Så har jeg haft perioder hvor jeg ikke har været perfekt, jeg har været det modsatte på nogle måder, og I’ve been beating myself up” på grund af det. Det har været en udfordring, fordi, som du måske selv kender det, ønsker man ikke, at andre ved det omkring en.

OKAY!

Men, som jeg hørte en klog mand fortælle mig engang: Det er OKAY, du er ikke perfekt, det er OKAY, at du ikke har regnet det hele ud, det er OKAY hvis du laver fejl, og det er OKAY hvis du føler dig såret, frustreret eller oplever en form for forvirring eller hvis du er stresset, usikker, og det hele står uklart, det er OKAY! Du behøver ikke være perfekt, vær tålmodig med dig selv, igen… Vær tålmodig med dig selv!

Man siger, at universet består af omkring 94 % mørkt stof (Ikke tekstil stof), dette ”mørke stof”, sorte huller osv. som befinder sig i universet er ikke rigtig noget man præcist ved hvad er, eller hvorfor det er der? Men man ved, at universet, verden, og vi ville ikke være i stand til at overleve og trives uden disse 94% af universets mørke stof…

12343

Drager vi en parallel fra dette til vores eget liv kan vi sige, at der altid er ting, som forvirre os, eller ud af disse de dårlige ting der er sket for os og vores barndom vores fortid og vores families fortid og vores bedsteforældre, der har været krige, katestrofer osv… der har altid været den her ting som har virket ligesom universets ”mørke stof”, den her mørke fortid, den her usikkerhed og denne uklar frygt, som kan være yderst skræmmende og foruroligende og følelsesmæssigt traumatisk. Vi ved ikke, hvorfor disse erfaringer er sket for os, og hvorfor der er usikkerhed, og hvorfor der er smerte og lidelse og frustration, selvom vi ikke ved hvorfor vi har oplevet det i vores liv, ved vi, at når vi fortælle folk, og vi reflektere tilbage på det der er sket, at vi ikke ville være, hvor vi er i dag, uden det ”mørke stof” i vores liv, uden den usikkerhed, den uklarhed, traume og den oplevelse vi havde som barn, som var traumatisk. Det har faktisk formet os til at være de kærlige mennesker vi er i dag, og som har de evner vi har i dag til. Så tage et øjeblik i aften, og erkende, at der kommer til at være mørkt stof i dit liv der har været mørkt stof, og det er sandsynligvis vil fortsætte med at være mørkt stof og det er OKAY, fordi du ikke behøver at være perfekt, igen, du behøvede ikke at være perfekt, du skal bare være tålmodig med dig selv, fortsætte med at stille de spørgsmål, fortsætte med at ”udvide” dig selv til at vokse, til at tjene andre bedre og til, at leve bedre, at tænke større, at holde din ydmyghed, din taknemmelighed og gøre det bedste du kan i dag og i morgen og følg derefter rytmen.


” SMIL 🙂 ”
/Nj

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *