Skip to content

Hvordan slukker du alarmen?

Hver dag, når du står op har du 2 muligheder: Du kan se på vækkeuret og trykke snooze, bom, du kan trykke på snooze-knappen og gå tilbage i seng ..Det er rigtigt ..og gøre hvad? Og drømme … Det er rigtigt, du kan gå tilbage til at sove og drømme om, hvad du vil have. Lige der med din komfortable pude, der drømmer du om hvad du ønsker at blive…


Eller mulighed 2…
Du kan se på, at snooze-knap, tryk på uret og stå op og forfølge dine mål. Hvis du stadig tøver så  STOP, let it go! Stop “tøven”, stop med kun at tale om hvad du skal gøre. Gør dig selv den tjeneste, hvis du stadig taler om din drøm, hvis du stadig tale om dine mål, men endnu ikke har gjort noget, så bare tage det første skridt!! Det første skridt er  at stoppe med at tale om det. Det andet skridt er bare at tage et skridt i den retning! Men jeg vover dig,  jeg fordoble vover dig, jeg tredobbelt vover dig, næste gang du står op kl.5 om morgenen så lyt til sætningen: “I dare you not to go back to sleep. I dare you to get up and I dare you to chase your dreams

Husk

Jeg har fortalt dig det før, det handler ikke om din fortid, det handler ikke om din fremtid, det handler om nutiden (“ej hvor kliche I know. Men måske ikke helt”).

Jeg udfordre dig til, at forstå at du har værdi. Jeg udfordre dig til, at bruge tid på at finde ud af hvem du er, simpelthen udforske dig selv. Når du har gjort det kan du se hvad DU gør som ingen andre gør. Jeg siger det igen! Jeg udfordre dig til, at investere i dig selv!” Hvis du ønsker at tjene flere penge, hvis du ønsker at være mere succesfuld, hvis du vil have, og gøre ting, som du aldrig har gjort før, så begynd at investere i dig selv!

Hvis du virkelig ønsker at være dig selv, og du ønsker at være individuel, og du ønsker at tage dit “game” til et sted du aldrig har taget det før så har du brug for at investere i dit sind!

Læs, lyt og se til de ting der omhandler det “fag” du finder interessant (ikke ment skoleorienteret), og tag fat på de mennesker der allerede står der hvor du ville står! Lyt til mig, hvad skal gøre for at komme til et sted i dit liv, når du vokser op er at blive “den rette person”?

Hvorfor spørger jeg? – Fordi når du bliver “den rigtige person” for dig selv, er det til at vise dit arbejde og vise din værdi! Du blev skabt med et bestemt formål, en bestemt konstruktion.

Jeg er ligeglad, hvis du er født og dine forældre ikke passede på dig, du er stadig unik!

Jeg er ligeglad, hvis din mor var ikke i dit liv, din far ikke var i dit liv, du er stadig unik!

Da du blev skabt, var du designet til at gøre, hvad ingen andre kan gøre. Når du bliver “den rigtige person”, jeg siger det igen: når du bliver “den rigtige person” begynder du at adskille dig fra andre mennesker, du begynder at have en vis egenart.

Det jeg mener med “den rigtige person” er, når du identificere hvem du er og du begynder at adskille dig fra masserne, og når du begynder at se din individualitet, når du begynder at se dine talenter, når du begynder at se din personlige færdigheder! Så er det, at du bliver hvem du er. Du bliver den person du er blevet skabt til at være, designet til at være.  Ja du læste rigtigt, “den du er designet til at være”. Efterhånden som du bliver hvem du er, samt hvem du er designet til at være, så vil du bliver mere og mere værdifuld!


 Alarmen ringer: Riiing riiing
Hvilke af de 2 muligheder vælger du nu?

/ Najafi

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *