Skip to content

Jubilæum med YEAD

Waow! – Sådan har jeg det lige nu.. I dag blev jeg nemlig mindet om, at jeg har været med i YEAD organisationen i 1 år nu! Sidste år til Danish Entrepreneurship Award stødte jeg tilfældigt på en ved navn Katrine som fortalte mig om YEAD og mulighederne der følger. Og som det sidste husker jeg, at jeg fik skrevet nogle ord ned i min grønne notesbog, som jeg altid bære rundt med mig.

“YEAD kan guide”

Denne korte statement var hvad der stod i min notesbog . Og her efter 1 år står jeg nu med et stort, fantastisk, inspirerende og super loyalt netværk. Det er derfor med den dybeste respekt jeg i dag kan sidde bag mit skrivebord, og beskrive min taknemmelighed for organisationen og den varme velkomst jeg har fået!

“Tiden går hurtigt når man er sammen med gode mennesker”

Med det ovennævnte citat ville jeg på baggrund af en ubeskrivelig oplevelse indtil nu, sige at jeg bare glæder mig til endnu flere år med YEAD og menneskerne bag!

YEAD CAMP 14
YEAD CAMP 14

Yead guider mig fremad,

så jeg anbefaler at melde sig til hvis man er ‘faret vild’.

Daniel Najafi 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *