Skip to content

MAKE A DECISION

”Hvorfor er du ikke i Tyrkiet” spørger mine venner. Det samme spørger jeg mig selv om i dette indlæg med henblik på, at klargøre for mig selv samt vise jer, at hvis man vil noget: You must be willing to sacrifice who you are for what you will become!

 #Student16 har rullet over min snapchat-story og sommeren stadig fuld i gang. Men hvorfor?

Hvorfor tager jeg i fitness-world, når planen var, at løbe ved boulevarden.
Hvorfor tager jeg et kold bad hjemme når jeg burde ligge på stranden og poolen i Alanya?
Hvorfor er jeg hjemme i Danmark og ikke med familien i Tyrkiet?
Hvorfor…

Jeg havde lovet min lillebror, at spille fodbold om aftnen.
Jeg havde lovet at mødes med én særlig person.
Jeg havde lovet…

NYT LIV

Inden længe starter et nyt liv for mig. Måske lidt dramatisk titel jeg har valgt at give det. Men det er lige præcis derfor jeg tog beslutningen om, at blive hjemme. Først og fremmest har jeg brug for mere tid mht. at sige ordentlig farvel til mine nærmeste venner. Derudover tog jeg beslutningen på grundlag af, at jeg vil sælge et af mine projekter. Jeg vil sætte fokus på udvikling af min blog. Jeg vil forberede mine ting inden jeg flytter til LND (London, UK). Jeg vil starte mine 2 projekter ved først og fremmest, at skrive forretningsplan til begge projekter (Navn endnu ikke offentliggjort). Dernæst presser jeg på mht. at få Carview op og køre. Jeg ved hvad jeg vil. Og jeg vil det nu!

BESLUTNINGEN

Nogle beslutninger et større beslutninger, og andre er små beslutninger, som vi ikke tager med henblik på at beskytte vores sind, de dræner dig for energi,  de skaber en masse angst og nervøsitet og mentor pine, fordi vi ikke tager os af det. Vi belsutter, at ikke at beslutte os… hvilket er en beslutning?! Beslutter, at beslutte at handle, er en stor stor udfordring for os alle I forskellige situationer og på forskellige områder af vores liv, og der er ting, der sker for os på vejen, erfaringer, som vi havde, der forhindrer os i at arbejde gennem det mentale blok af skuespil, for at gøre de ting, som vi ved, vi skal gøre. HØR MIG, hvad er der, som du ved, du har brug for at gøre, at du ønsker at gøre, men for en eller anden grund, har du holdt dig tilbage? For en eller anden grund har du bare ikke været i stand til at samle dine nerver eller være i stand til at arbejde gennem de vanskeligheder der følger … For en eller anden grund har du bare ikke gjort det?  Du ved, du ønsker at gøre dette, du ønsker virkelig ønsker at gøre dette. Men du ved ikke, hvorfor du ikke har gjort det. For at begynde at genopfinde dit liv, må du gøre en bevidst og bestemt indsats. Du skal ønske at udfordre, du skal ønske at handle, til at gøre disse ting. Der vil være tidspunkter var du kigge på det … du siger “Jeg ved, jeg har brug for at gøre dette, men jeg ikke lyst til det, jeg ønsker ikke at gøre det, jeg ved, jeg har brug for at gøre det, men NEJ, lad mig være

FRYGT

Jeg tror, at blandt de ting, der forhindrer os i at handle, er frygten for at fejle. Og hvis du allerede har fejlet, ønsker du ikke at mærke smerten ved det, skuffelsen. Frygten for at ‘tabe’ er en anden ting, fordi mange gange, når vi gør de ting, som vi ved, vi skal gøre, føler vi, at vi kan miste nogen, en vi elsker, en vi holder af. Vi ønsker ikke at skade nogen. Mange af os handler ikke, fordi vi ønsker andre folks godkendelse, vi ønsker at alle kan lide os og acceptere os. Mange af os gør ikke de ting, som vi ønsker at gøre, grundet en mangel på tro på os selv.

KONTROL IGEN

Jeg prøver at hjælpe dig med, at få dig kontrol over dit liv tilbage. Nogle af dem som jeg snakker med mener ikke de har kontrol. De taler om deres job, som om de ingen kontrol har. Nogle af jer taler om jeres økonomi, som om i ingen kontrol har #LifeDoesn’tHappenToYouItHappensForYou

Jeg vil have dig til at vide at vide, at dit liv lige nu er summen af dine beslutninger. Ikke din mors beslutning, ikke din fars beslutning… Lyt til mig, selvom du så har truffet deres beslutning, besluttede du, at gøre det. Hør mig ad: I need you to this day forward to the rest of your life, make a decision.

P.S.

Se, mange af de ting vi ikke gør, er fordi det faktum, at vi vil have folk til at kunne lide os. Der er nogle nødvendige tab i livet, når du beslutter at handle i egen bedste interesse, vil du miste nogle venner. Alle kommer ikke til at acceptere dig. Der ville være nogle mennesker, der ikke ville kunne lide dig. Sige ting som: “Hvem tror du du er?!” “Du er arrogant!” “Hvad tror du lige du kan?!” – Til det svare du: I am trying to get it & I am trying to make my mark!

 

/NJ

 

DSC_0066

DSC_0370

DSC_0366

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *