Skip to content

Nu i avisen

Folk der kender mig ved, at jeg elsker motiverende citater. Dog er der stadig mange der ikke ved hvorfor? Nogen mener måske det er fordi det lyder godt, andre mener måske det er fordi det ser godt ud når man poster det på sin Instagram eller Twitter profil… hmm?

NEJ, jeg elsker motiverende citater af en helt anden årsag. Jeg ser citaterne som et ‘spejl. Typisk når jeg læser et citat er det som om, at jeg kigger mig selv i spejlet og spørge: Gør du det? – For hver gang jeg svare nej, giver jeg mig selv muligheden for, at ændre det… Og det er DET der driver min interesse for motiverende citater!
 

Overskriften lyder: ‘Nu i avisen’
Det hele startede med, at jeg så citatet: WORK WHILE YOU WAIT!
Hertil spurgte jeg mig selv: Gør du det? – Det gjorde jeg ikke og derfor valgte jeg at sætte kræfterne i et andet projekt sammen med 2 fantastiske mennekser… Nu er vi i avisen!

 

Jeppe Thomsen, Daniel Najafi og Andreas Larsen Rübner-Petersen fra Århus Købmandsskole vandt tredjepladsen ved National Entreprenørmesse for at have lavet en onlineplatform, hvor man kan sammenligne nye biler på markedet og finde netop den rigtige til en selv.


Læs mere her: http://www.tv2oj.dk/artikel/243867:Aarhus–Elever-haedret-for-ide

Læs mere her: http://aarhus.lokalavisen.dk/aarhus-elever-vinder-tredjeplads-/Lokale-nyheder/20150206/artikler/702109681/1449


Det er fantastisk at se så mange videbegærlige unge mennesker, som har lært at omsætte deres faglige viden til konkrete produkter og tiltag, som skaber værdi for andre. De unge er meget engagerede, og det kan tydeligt ses på kvaliteten. Samtidig har niveauet været ekstra højt i år, så det er en flot præstation,” siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise

Læs mere her: Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise


Teamet til den 'røde' løber til Forretningsmiddagen.
Teamet til den ‘røde’ løber til Forretningsmiddagen.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *