Skip to content

Nyt år & Serie artikel

Det nye år er startet med et brag!

  • Online magasinet: Trendsonline.dk har kickstartet en serie artikel om mig.
  • Panapas er under arbejde.
  • NanoGrip endte ud med overskud

Godt nytår!
Håber alle kom sikkert tog godt ind i det nye år!

For mit vedkomme er året startet med et brag og ud fra det, vil jeg fortælle dig lidt om hvad det inkludere. Derefter er det min hensigt, at du vil tage det til dig og gøre dette år til jeres!

Indhold

1) The power of social media!
2) Gør 2014 til dit år!

The power of social media!

Det undrer mig ikke hvis du har hørt ovenstående udtryk før.
Har altid hørt det, men aldrig rigtigt oplevede det… lige indtil for ca. 3 uger siden!

Jeg modtog en notifikation fra online magasinet: Trendsonline.dk. Hvori jeg bliver bedt om, at tage kontakt til dem. Det viste sig, at de havde set mig igennem min Instagram profil og derfor ønskede, at lave en serie artikel om mig. Og nu tænker du måske hvad mener de med en serie artikel?
Jo,
det vil sige, at de med nogle forskellige mellemrum vil bede mig om, at skrive lidt omkring min situation og hvor langt jeg er i min proces med, at blive officielt iværksætter. Hvor derefter de tilføjer nogle andre ting.

Nu vil jeg så benytte mig af lejligheden og annoncere, at min serie artikel nu er publiceret, og synes da du skulle tage et kig forbi.
Der vil du have mulighed for at læse lidt omkring mine mål for 2014 samt min proces med Panapas.

Klik her for at læse: Trendsonline.dk

Gør 2014 til dit år!

Som sagt er mit år startet med et brag!
Men min hensigt med denne side er ikke, at det skal være en dagbog. Men derimod en inspirations kilde for dig som sidder og læser nu!

Derfor har jeg noget jeg syndes du skal høre samt tage til dig!
Men før du klikker “play” på videoen længere nede, så…
Husk , at der aldrig nogensinde vil være et rigtigt tidpunkt og gøre en god ting… JUST DO IT! Men når jeg siger dette og du høre dette, så kan det godt være du i situationen bliver motiveret men lige så snart du har forladt stolen er du tilbage i dit gamle “jeg” og forsætter som du plejer.. Det overrasker mig ikke, vil du vide hvorfor?..
For hvis det var nemt, så vil alle jo gøre det!

Klik nu “play” og når du forlader stolen så…

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *