Skip to content

Prioritet & Tålmodighed

“Når man kaster boldene i luften,
skal man være tålmodighed nok til at vente til de kommer ned igen,
men samtidig skal man passe på man ikke kaster så mange, at man ikke kan gribe dem igen!”

Projektet med NanoGrip går nu forrygende godt! Ugen efter mødet med Proshop fik jeg endelig et ”thumbs up” og fik afsluttet handlen! Det resulterede i at jeg er blevet sulten på mere dvs. Jeg skriver mails og ringer på livet løs til adskillige virksomheder og firmaer. Men ud af alt det arbejde er der kun 2 ud af 10 ca. der svare. Så processen er hård og krævende, især ventetiden efter man har skrevet en mail…. Uha, vil virkelig ønske der var muligt at se hvornår modparten har åbnet mailen, ligesom med sms.

Flere bolde i luften

Dette projekt med at være forhandler er som sagt kun en kickstart!
Jeg har flere bolde i luften. Jeg arbejder b.la hårdt for at starte mit helt eget! Det er et projekt der kræver, at få snakket med programmører og flere forskellige producenter. Så overordnede set er det et stort projekt og meget tidskrævende, min tålmodighed kommer i hvert fald til prøve her! Men kan nu kort fortælle at jeg har fået afklaret den lille del af projektet, nemlig at få en aftale med en producent. Nu arbejder jeg på den største udfordring som er at få en god aftale med en programmør.
Der skal nok komme mere omkring dette projekt….

Prioritet og tålmodighed

Nu er alle boldende i luften og nu kræver det bare at jeg kan gribe dem igen når de kommer styrtende ned…
For at kunne det, kræver det hårdt arbejde, tålmodighed og effektiv brug af tid! Og da jeg samtidig skal passe min skole, har det en kæmpe betydning om hvordan jeg prioritere min hverdag! – Jeg har derfor valgt og sige min skole kommer i første i række, også derefter de andre projekter…
At de så nogle gange krydser hinanden.. tja.. sådan er det bare når man brænder så meget for noget!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *