Skip to content

TEASER – Tag en beslutning

Jeg overhørte en samtale forleden hvor en ung fyr sagde følgende ord: “2015 var min ferie, 2016 … Er mit hustle år“. Det fik mig til, at tænke på alle de folk som skriver “New Year, New Me” på ders profiler og diverse sider, alt respekt for det. Men hvor tit har du ikke set den samme person gentage sætningen år efter år?


Essensen af sætningen er fantastisk. Men folk snakker bare, de glemmer at tage beslutningen.
Der findes beslutninger der er vigtige beslutninger, og så er der er en masse små beslutninger, som vi ikke tager.

De fylder vores sind, de dræner os for energi, de skaber en masse angst og nervøsitet, og hovedpine, fordi vi ikke tager os af det. Vi beslutter at, ikke beslutte os, hvilket er en beslutning. (Keep that in mind). Beslutte, at beslutte og at handle, er en STOR udfordring for os alle, på forskellige punkter på forskellige områder i vores liv. Der er ting der sker for os undervejs, erfaringer vi har på forhånd og så er der det som vi høre fra andre, der forhindrer os i at nå i gennem vores ‘mental block of acting’.

Hvorfor?

Hvad er det du ved du skal gøre, men af ​​en eller anden grund ikke har været i stand til, at samle dine nerver, eller været i stand til at arbejde på dit lavpunkt eller tøven, måske har du skudt skylden på en anden. Den her “ting” , den her “handling”, den her “drøm”, det er noget du virkelig ønsker at agere på, men du ved ikke hvorfor du ikke har gjort det endnu? ‘Let me tell you this’: For at kunne begynde på, at genopfinde dit liv, må du gøre en bevidst indsat for, at tage en beslutning…


” Læs fulde version næste uge – Go’ Søndag!”
/NJ

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *